RegistrierenRegistrieren   Einloggen, um private Nachrichten zu lesenEinloggen, um private Nachrichten zu lesen   LoginLogin
Startseite  Forum  Wissenswertes  Lexikon  BMI Rechner  Chat  Boardregeln & Netiquette  EmF Tour  FAQs
Suchen  Kalender  Downloads  Nickpageliste  Statistik  Weiterempfehlen  Partnerseiten  Buchtipps  Linkliste
Kontakt
 

Ruthless Real maakt volledig gebruik van de fouten van Liver

Foren-Übersicht » Backstube » Back-Rezepte » Kuchen & Torten » Ruthless Real maakt volledig gebruik van de fouten van Liver
Nachricht Autor
BeitragVerfasst: 01.06.2018 - 05:24  Nach oben Markiere Begriffe im Text und klicke auf diesen Button, um nach zusätzlichen Informationen bei Wikipedia zu suchen. Beitrag dem Moderator/Admin melden 

Titel: Ruthless Real maakt volledig gebruik van de fouten van Liver
Liverpool kwam zaterdag in de Champions brazilie shirt wk 2018 League-finale tegen Real Madrid op een golf van vertrouwen, maar de kant van Zinedine Zidane liet precies zien waarom zij de meesters zijn van Europa's topclubcompetitie in hun 3-1 overwinning.

Real heeft nu won drie Champions League-titels op een rij, iets wat geen enkele team heeft bereikt sinds de overschakeling van de Europa Cup knock-out-formaat, en terwijl ze niet kunnen worden Argentinië shirts
herinnerd als de meest aantrekkelijke of transformatieve van teams is er geen twijfel over bestaan ​​dat ze weten hoe ze winnen op het grootste podium.

Juergen Klopp's Liverpool produceerde opwindend voetbal op weg naar de finale, waarbij Porto, Manchester City en AS Roma werden losgerukt met enkele spannende aanvallende displays.

Maar deze Real-partij, die derde werd in La Liga, 17 punten
Portugal shirts
achter kampioenen Barcelona, ​​heeft de gewoonte om de wind uit de zeilen van zijn tegenstander te halen en een manier te vinden om te winnen.

Deze keer was het niet het genie of de dodelijke afwerking van vijfvoudig wereldspeler van het jaar Cristiano Ronaldo die de beslissende factor bleek te zijn.

Twee goals werden eenvoudig door de keeper van Liverpool, Loris Karius, aan Real overhandigd, waarvan de ongelukkige prestatie als een van de ergste wordt herinnerd door een keeper op dit niveau.

Maar beide fouten moesten worden geactiveerd, en Real weigerde zelden dergelijke geschenken.

Karim Benzema reageerde scherp en met oplettendheid om
belgië shirts
te profiteren van Karius's gehaaste gooi in zijn richting, om de score te openen.

Karius was ook verantwoordelijk voor Real's derde toen Gareth Bale een hoopvolle, langeafstandsinspanning aflegde via de wafting hands van de Duitse keeper om de winst in handen te krijgen.

Veel succes, maar Bale besefte niet dat de keeper kwetsbaar was en dat hij hem kon ontmaskeren.

Het vertrouwen van de Welshman kwam van zijn eerdere


doel, een briljante fietsschop waarmee Real 2-1 opkwam.Zidane krijgt weinig waardering voor het succes van Real en wordt gezien als een gelukkige man die een gevestigde kant heeft overgenomen en ze gewoon soepel heeft laten draaien - in ieder geval in Europa.

Bale's schreeuwer, die pas drie minuten later kwam toen hij de Welshman had gebracht.

Het was een inspirerende en moedige omschakeling omdat de speler die werd teruggetrokken, Isco, tot dat moment de gevaarlijkste aanvalsdreiging van Real was.

Toe te voegen in het beeld dat Bale, om wat voor reden dan ook, is nooit de aanhangers van de Spaanse club van zijn waarde overtuigd, terwijl Isco wordt aanbeden door de gelovigen Madrid, en Zidane's besluitvorming ziet er nog slimmer.

Liverpool spreekt de ongelukkige blessure uit van hun topscorer Mohamed Salah die leidde tot zijn vertrek in de eerste helft maar ook een andere sleutel toonde aan het succes van Real.

Terwijl Zidane in staat zich te wenden tot Bale en de spannende Marco Ascencio van de bank was, werd Klopp gedwongen om te werpen op Adam Lallana, die pas onlangs teruggekeerd van een blessure en had net drie begint dit seizoen, gemaakt toen Salah, met 44 goals in alle competities , moest afgaan.

De lessen voor Klopp zijn duidelijk. Liverpool heeft meer diepgang nodig en, hoe wreed het ook is om op te merken, een nieuwe keeper.

Zoals Merseysiders in staat was een blad uit het boek van Real te halen en manieren te vinden om wat meer staal en discipline toe te voegen aan hun beukende pers en spannende aanvalspelen.

Real kan geen team zijn dat de neutralen charmeert of de hartslag verhoogt, maar het is onmogelijk om een ​​kant te respecteren die, zoals Klopp opmerkte vóór de wedstrijd, de efficiëntie en betrouwbaarheid van een Zwitsers horloge had.

Ze hebben in vijf jaar geen vier Champions Leagues gewonnen uit geluk.

Real hebben in Europa in hun DNA gewonnen en niemand in het moderne spel heeft hun genadeloze vaardigheid kunnen evenaren, opnieuw op zaterdag te zien, om te nemen welke kansen hen dan ook worden geboden.
Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/

coupedumonde1
coupedumonde1
Ich bin neu und komm jetzt öfter
Ich bin neu und komm jetzt öfter

Wissenstand: Unerfahren

Offline

Benutzer-Profile anzeigen
Beitrag drucken  Beitrag speichern
Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde 
Foren-Übersicht » Backstube » Back-Rezepte » Kuchen & Torten » Ruthless Real maakt volledig gebruik van de fouten van Liver
   
Dieses Thema speichern


Deine Berechtigungen 
Gehe zu:  Pagerank: PAGERANK-SERVICE
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Cache Posts System © 2006 AmigaLink
Design by EmF © 2003, 2006

.:Impressum:.
 
Forensicherheit

103218 Angriffe abgewehrt
Seitenerstellungszeit: 0.7014s (PHP: 90% - SQL: 10%) - SQL queries: 38 - GZIP enabled - Debug on
Serverbelastung: 37 Seite(n) in den vergangenen 5 Minuten.
Web-Relax .:. Webhosting - einfach, eifach.